0

Græskar med cremede bønner og salsa verde

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter

Fremgangsmåde

First thing's first!
  • Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Fremgangsmåde

Græskar og cremede bønner

  • Halvér græskarret, skrab kernerne ud og skær herefter i mundrette bider
  • Pil og snit hvidløg
  • Steg græskar og hvidløg på en lun pande i lidt olivenolie
  • Tilsæt garam masala, salt og peber og rør rundt
  • Tilsæt bønner (med væsken fra dåsen) og kokosmælk
  • Lad retten simre under låg i 15 minutter

Salsa Verde

  • Fjern stilken på den grønne chili og skrab skrællen af ingefær
  • Blend chili, ingefær og koriander med lidt olivenolie, eddike, salt og peber
Anretning

Server bønnerne i en dyb tallerken med en klat salsa og yoghurt oven på.  

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade