Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad byggen koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Skræl butternutsquash, flæk den, og skrab kernerne ud med en ske. Skær squashkødet i mundrette stykker.
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg løg og hvidløg i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. ved middel varme, indtil de er gyldne. Tilsæt squashstykkerne, og steg i yderligere 1 min. under omrøring. Tilsæt bouillon, og hæld vand i, indtil det lige dækker.
Lad retten simre i ca. 15 min., indtil buttersquashen er helt mør. Blend til en homogen masse med en stavblender.
Tilsæt de kogte perlebyg, og rør godt rundt.
Sluk for varmen, riv osten heri, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Skyl kålen grundigt, afdryp den for vand, og skær bladene fra stokken.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kålen under jævnlig omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil kålen har fået godt med farve og er blevet mør.
Smag til med salt og citronsaft.
Fordel bygottoen i dybe tallerkener, og anret kålen henover. Top med lidt olivenolie.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()