Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Kom bederne i en gryde med vand, og kog dem i 25 min., indtil de er møre, når man stikker en kniv igennem dem.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Kom bederne i koldt vand, og smut skrællen af.
Skær bederne i mundrette stykker, og vend med citronsaft, salt og peber.
Dæk et fad med gedefriskost, anret rødbederne henover, og top med hasselnødder.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med bederne og kartoflerne.
Kundekommentarer ()