0

Gratineret rødspætte/ising knuste kartofler med ærter og mynte samt gulerodssauté

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og grønt ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og grønten.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET, SMØR, persille, RASP, PARMESAN, hvidløg, citron, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

Kartofler med ærter: Kartofler, ærter, SMØR, mynte, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Gulerødder: Gulerødder, løg, persille, rapsolie, salt og peber  

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

  • Levering 12. december – bedst før 13. december
  • Levering 14. december - bedst før 15. december

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 418 kJ / 100 kcal

Fedt 2,9 g

heraf mættede fedtsyrer 1,2 g

Kulhydrat 0,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 17,9 g

Salt 0,42 g

 

Kartofler med ærter

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 540 kJ / 129 kcal

Fedt 7,1 g

heraf mættede fedtsyrer 4,3 g

Kulhydrat 12,2 g

heraf sukkerarter 2,1 g

Kostfibre 2,3 g

Protein 3,1 g

Salt 0,4 g

 

Gulerødder

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 223 kJ / 53 kcal

Fedt 2,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 6,6 g

heraf sukkerarter 5,9 g

Kostfibre 2,6 g

Protein 1,0 g

Salt 0,73 g

Kommentarer og forslag til opskriften