Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og grønt ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og grønten.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET, SMØR, persille, RASP, PARMESAN, hvidløg, citron, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Kartofler med ærter: Kartofler, ærter, SMØR, mynte, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Gulerødder: Gulerødder, løg, persille, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 418 kJ / 100 kcal
Fedt 2,9 g
heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 17,9 g
Salt 0,42 g
Kartofler med ærter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 540 kJ / 129 kcal
Fedt 7,1 g
heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrat 12,2 g
heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 3,1 g
Salt 0,4 g
Gulerødder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 223 kJ / 53 kcal
Fedt 2,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,6 g
heraf sukkerarter 5,9 g
Kostfibre 2,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,73 g
Kommentarer og forslag til opskriften