Dryp svampene med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem ved middelhøj varme på en grillpande til de er møre. Fyld en gryde halvt med vand, og varm op til lige under kogepunktet. Lav fire kvadratiske stykker husholdningsfilm, slå et æg ud på midten af hver og luk hurtigt til ved at samle hjørnerne og sno pakken godt rundt. Læg de små æggepakker ned i vandet, der IKKE må koge, og lad dem pochere i ca. 3 min. – pak dem forsigtigt ud. Skær tomaterne i små tern, hak hvidløget fint og bland begge dele sammen (evt. med hakket basilikum) og tilsæt lidt olie, salt og peber. Læg svampene på et fad, fordel tomatblandingen derpå og læg et æg på hver. Snit løgtoppen fint, drys den over og pynt med lidt salt og friskkværnet peber. Server fx til frokost eller forret på (smør)ristet toast.
Kommentarer og forslag til opskriften