0

Grillede rib eyes med blomkål, broccoli og asparges

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Forberedelser:

Pluk buketterne af blomkålen og broccolien. Skyl dem og læg dem i en Weber grøntsagskurv eller et ildfast fad. Krydr med salt, peber og nogle drys paprika (pas på rosenpaprika er stærk).

Bræk den seje ende af aspargeserne. Læg dem sammen to og to og vikl bacon omkring.

Læg bøfferne på en tallerken og krydr dem med salt og peber på begge sider.

Tænd din grill og din ovn (200 grader) - da du ikke har plads til det hele på grillen.

Ved grillen:

Sæt grøntsagskurven på grillen og grill grøntsagerne i 15-20 min. - vend dem hver 5. min. Tag fadet af grillen og sæt det i ovnen.

Smør risten med lidt rapsolie og læg dine asparges på. Vend dem hver 3. min. Når de er ved at være færdige, lægger du dem ud til siden, så de ikke får for kraftig varme.

Læg bøfferne på risten og grill dem ca. 2½-3 min. på hver side (afhængig af tykkelse). Når kødsaften begynder at komme frem på overfladen, skal de vendes. Når kødsaften igen kommer frem, er de færdige.

Smelt lidt smør og brug det som sauce.

Velbekomme

-Meyer

Kommentarer og forslag til opskriften