0
Grillet avokado med bagte tomater, rødløg, hvidløgsrasp og fed creme fraiche

Grillet avokado med bagte tomater, rødløg, hvidløgsrasp og fed creme fraiche

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

tomaterløg
1 min.
Bag tomaterne og løgene

Tænd ovnen på 225 grader over/undervarme.

Flæk løgene, og læg dem i et ildfast fad sammen med tomaterne. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået farve, og tomaterne begynder at springe.

quinoa
5 min.
Kog quinoaen

Sæt quinoaen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Lad den koge i ca. 15 min., og derefter trække i vandet i ca. 5 min., inden du sigter vandet fra.

hvidløgrasp
10 min.
Bag hvidløgsraspen

Dæk en bradepande med bagepapir.

Spred raspen ud på pladen, og riv hvidløget henover (tilsæt evt. lidt tørrede krydderier efter efter valg og smag). Vend det hele godt rundt med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.

Bag raspen i ca. 10 min. under jævnlig omrøring, indtil den er gylden i overfladen.

avokadocitron
15 min.
Grill avokadoen

Varm en pande op ved høj varme.

Flæk avokadoen på midten, og kassér kernen.

Når panden er rygende varm, grilles avokadoen på skærefladen i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min., indtil den har fået godt med farve.

Krydr med salt, peber og citronsaft.

persillecreme fraiche 38%
20 min.
Hak persillen og krydr creme fraichen

Hak persillen groft, og vend den sammen med quinoa, når denne er kogt færdig.

Hæld creme fraichen i en skål, og krydr den med salt.

30 min.
Anretning

Fordel quinoaen i skåle, og anret løg, tomater, avokado, creme fraiche og rasp henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?