Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader over/undervarme.
Flæk løgene, og læg dem i et ildfast fad sammen med tomaterne. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået farve, og tomaterne begynder at springe.
Sæt quinoaen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Lad den koge i ca. 15 min., og derefter trække i vandet i ca. 5 min., inden du sigter vandet fra.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Spred raspen ud på pladen, og riv hvidløget henover (tilsæt evt. lidt tørrede krydderier efter efter valg og smag). Vend det hele godt rundt med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Bag raspen i ca. 10 min. under jævnlig omrøring, indtil den er gylden i overfladen.
Varm en pande op ved høj varme.
Flæk avokadoen på midten, og kassér kernen.
Når panden er rygende varm, grilles avokadoen på skærefladen i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min., indtil den har fået godt med farve.
Krydr med salt, peber og citronsaft.
Hak persillen groft, og vend den sammen med quinoa, når denne er kogt færdig.
Hæld creme fraichen i en skål, og krydr den med salt.
Fordel quinoaen i skåle, og anret løg, tomater, avokado, creme fraiche og rasp henover.
Kundekommentarer ()