Lad mozzarellaen stå ude ved stuetemperatur. Dræn vandet fra poserne, og riv osten i små stykker.
Sigt vandet (men gem det) fra bønnerne, og varm en kasserolle op ved middel varme. Steg bønnerne i 1/2 spsk. olie pr. person i 1 min. Tilsæt oreganoen, og blend bønnerne med en stavblender, imens vandet fra bønnerne tilsættes. Blend til en blød masse ligesom en kartoffelmos, og smag til med salt og peber.
Anret mosen i et fad, og drys osten henover lige før servering.
Bland 2 spsk. eddike sammen med 1/2 tsk. sukker pr. person, og krydr lagen med lidt salt.
Skyl radiserne og chilien grundigt. Nip top og bund af radiserne, og skær dem i tynde skiver sammen med chilien (sortér kernerne fra, hvis retten ikke skal være for stærk). Bland det hele godt sammen i lagen, og gem det til senere.
Skyl kålet grundigt, og flæk det i 1/8.
Varm to pander op ved høj varme. Pil kødet fra hinanden i trævler ligesom pulled pork.
Hæld 1/2 spsk. olie pr. person i panderne.
Steg kødet i ca. 2 min. på hver side på den ene pande, indtil det får en gylden, sprød overflade. Overføres til en tallerken med fedtsugende papir. Fedtet fra kødet kan med fordel overføres til de sorte bønner.
Steg kålet på den anden pande, indtil det får en mørk overflade på begge flade sider. Overfør til et fad, krydr med salt i mellem lagene, og anret de syltede radiser henover.
Servér kødet med frijoles, revet mozzarella og spidskålet.
Kundekommentarer ()