0
Gris i masala med ris og syrlig kål

Gris i masala med ris og syrlig kål

Opskriften er udviklet af:
Uden tilsat sukker Kassen
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Uden tilsat sukker
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brune ris
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

rødkålmyntepeanutsappelsin
3 min.
Lav salaten

Snit kålen i tynde strimler, og kom den op i en skål. Skræl appelsinen, skær den i skiver og derefter i mundrette stykker.

Hak peanuts. Pluk mynten ud i blade, og hak dem lidt med en kniv.

Vend appelsin, kål, peanuts og mynte sammen i en skål med et par dråber olivenolie.

indisk rød karry sovsgrisekød i strimler
10 min.
Steg kødet

Varm en pande godt op, og tilsæt 1/4 spsk. olivenolie pr. person. Steg kødet i 2-3 min., tilsæt så saucen, og giv det hele et opkog. Smag til med lidt salt.

20 min.
Anretning

Anret risene i en dyb tallerken med svinekød og sauce ovenpå og salat på siden.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
669 kcal
Fedt:
21 g
heraf mættede fedtsyrer:
7 g
Kulhydrat:
76 g
heraf sukkerarter:
13 g
Kostfibre:
7 g
Protein:
40 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?