Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Snit kålen i tynde strimler, og kom den op i en skål. Skræl appelsinen, skær den i skiver og derefter i mundrette stykker.
Hak peanuts. Pluk mynten ud i blade, og hak dem lidt med en kniv.
Vend appelsin, kål, peanuts og mynte sammen i en skål med et par dråber olivenolie.
Skær kødet i fine strimler.
Varm en pande godt op, og tilsæt 1/4 spsk. olivenolie pr. person. Steg kødet i 2-3 min., tilsæt så saucen, og giv det hele et opkog. Smag til med lidt salt.
Anret risene i en dyb tallerken med svinekød og sauce ovenpå og salat på siden.
Kundekommentarer ()