Tag gerne pizzakuglerne ud af køleskabet ca. 30 min. før brug.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Pil hvidløget og det yderste lag af porren. Skræl ingefæren, og skyl det hele grundigt. Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern, og hak porren groft.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person sammen med garam masala (og lidt chilipulver, hvis du har lidt liggende) i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt linserne, og steg i yderligere 2 min. under omrøring. Hæld vand i, så vandet dækker lidt mere end linserne, og lad dem simre under låg i ca. 30 min., indtil linserne er møre. Tilsæt ærter, og smag til med salt og peber.
Skyl squashen grundigt, og skær den i tynde lange skiver med en tyndskræller.
Rul dejkuglerne helt tyndt ud på et godt melet bord. Læg dem til en bradepande dækket med bagepapir, fordel squash ud på dejene, og riv ost henover. Krydr med lidt salt og olivenolie, og bag i ca. 10 min., indtil osten er smeltet, og brødene har fået godt med farve.
Fordel dahlen i dybe tallerkener sammen med squash-chiapatien.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()