0
Grøn Daal med ærter og bagt chiapati med squash og cheddar

Grøn Daal med ærter og bagt chiapati med squash og cheddar

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linserporrehvidløggaram masala1ingefærærter, frostsaltsort peber
1 min.
Dahl

Tag gerne pizzakuglerne ud af køleskabet ca. 30 min. før brug.

Forvarm ovnen til 250 grader.

Pil hvidløget og det yderste lag af porren. Skræl ingefæren, og skyl det hele grundigt. Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern, og hak porren groft. 

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person sammen med garam masala (og lidt chilipulver, hvis du har lidt liggende) i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt linserne, og steg i yderligere 2 min. under omrøring. Hæld vand i, så vandet dækker lidt mere end linserne, og lad dem simre under låg i ca. 30 min., indtil linserne er møre. Tilsæt ærter, og smag til med salt og peber.

20 min.
Chiapati

Skyl squashen grundigt, og skær den i tynde lange skiver med en tyndskræller. 

Rul dejkuglerne helt tyndt ud på et godt melet bord. Læg dem til en bradepande dækket med bagepapir, fordel squash ud på dejene, og riv ost henover. Krydr med lidt salt og olivenolie, og bag i ca. 10 min., indtil osten er smeltet, og brødene har fået godt med farve. 

 

40 min.
Anretning

Fordel dahlen i dybe tallerkener sammen med squash-chiapatien. 

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?