0
Team DK Grøn karry med bønner og hoisinstegt svinekotelet

Team DK Grøn karry med bønner og hoisinstegt svinekotelet

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
kotelet af grissalt
1 min.
Kødet

Krydr kødet med salt på alle sider, og læg det til side. Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til bønnerne.

brune ris
3 min.
Risen

Kog risene efter anvisningen på pakken.

grønne bønnerthailandsk grøn karrySovs
10 min.
Bønnerne

Nip toppene af bønnerne, halvér dem, og kog dem i 5-10 min., Dræn dem for vandet. Kom dem tilbage i gryden, og tilsæt karrysovsen.

hvidløghoisinsauce
15 min.
Kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 tsk olie pr. person i 4 min. på hver side. Imens pilles hvidløget, og hakkes fint.

Skru ned for varmen på blusset. Tilsæt hoisinsaucen og hvidløget til kødet, og lad det stege, til det begynder at klistre til kødet. Lad kødet hvile indtil anretning.

25 min.
Anretning

Skær kødet i tykke skiver, og server det sammen med den grønne karry og ris. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4017 kjl/960 kcal
Fedt:
27,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
11 g
Kulhydrat:
126 g
heraf sukkerarter:
16,6 g
Kostfibre:
7,66 g
Protein:
47 g