Krydr kødet med salt på alle sider, og læg det til side. Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til bønnerne.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Nip toppene af bønnerne, halvér dem, og kog dem i 5-10 min., Dræn dem for vandet. Kom dem tilbage i gryden, og tilsæt karrysovsen.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 tsk olie pr. person i 4 min. på hver side. Imens pilles hvidløget, og hakkes fint.
Skru ned for varmen på blusset. Tilsæt hoisinsaucen og hvidløget til kødet, og lad det stege, til det begynder at klistre til kødet. Lad kødet hvile indtil anretning.
Skær kødet i tykke skiver, og server det sammen med den grønne karry og ris.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften