Pil hvidløget og det yderste lag af porren. Skyl porren grundigt sammen med fenniklen. Hak det hele fint.
Sæt en gryde over høj varme, og skær pølserne i mundrette stykker.
Steg pølserne i 1 spsk. olie, indtil de får godt med farve. Tag pølserne ud af gryden, og steg grøntsagerne i ca. 5 min. over middel varme, indtil de bliver gyldne. Tilsæt bouillon og laurbærblade, og rør det rundt i grøntsagerne. Tilsæt 3 dl. vand pr. person, og lad retten simre, imens pastaen koges i en separat gryde. Kom pastaen og pølserne i suppen, og smag til med olivenolie, salt og peber.
Varm bollerne i en brødrister eller i ovnen.
Fordel suppen i skåle, og top med lidt olivenolie og peber.
Fregula er en type pasta fra Sardinien. Det ligner nordafrikanske Berkoukes og Mellemøstlig Moghrabieh. Fregula findes i forskellige størrelser, men består typisk af semulina dej, der er rullet i kugler med en diameter på 2-3 mm og ristet i en ovn.
Bemærk den forholdsvis lange kogetid på 12 minutter!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()