0

Grøn salat med avocado, blodappelsin og rød peber

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl salathovedet, dryp det godt af og pluk bladene i mundrette stykker. Fordel det på et stor fladt fad. Skær skallen af appelsinerne og snit ind langs lamellerne for at befri det rene kød. Halver peberfrugten, fjern blomst og kerner og snit kødet i tynde strimler. Halver avocadoerne, fjern stenene og skræl skallen af. Del avocadokødet i store tern. Læg appelsinfileterne, peberfrugtstrimler og avocadotern pænt på salaten. Pisk olie, honning, eddike, salt og peber sammen og smag til – den skal være rimelig sød. Hæld dressingen over salaten og server straks til lyse kødtyper og fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften