0
Cremet pasta med kål og kylling
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

fettuccinesalt
1 min.
Pasta:

Bring en stor gryde med og et godt skud salt i kog.

Kog pastaen efter anvisning på pakken, dog gerne lidt kortere tid, så pastaen er al dente.

grønkålhvidløgsquash
3 min.
Hak grønt:

Skær squash i kvarte, og herefter i tern. 

Skær grønkålet i mellemtykke strimler.

Pil og hak hvidløg fint.

Kylling i strimlerSkagen Secret krydderisalt
8 min.
Steg kylling

Sæt en stor pande over på middelhøj varme. Tilsæt en klat smør og lidt olivenolie. 

Kom kyllingestrimlerne på med lidt salt, og steg til de har taget en let brunlig farve. 

Imens blander du krydderiet med 1/2 dl. kogende vand pr. kuvert. 

fløde 38% (piskefløde)Skagen Secret krydderisquashgrønkålhvidløghvidvinseddike
11 min.
Steg grønt

Skub kyllingekødet ud til siden på panden, og tilsæt hvidløg, squash og kål. 

Steg i 2-3 min., til det hele bliver let gyldent.

Tilsæt 1/2 spsk. hvidvinseddike pr. kuvert, og lad det bruse op. Kom herefter det kogende vand med krydderiet i, og tilsæt også fløden. 

Skru ned, og lad retten småsimre i et par minutter.

citronparmigiano reggiano (Parmesan)fettuccine
16 min.
Riv ost og citronskal

Riv parmesanosten fint. 

Riv citronskallen fint. Skær herefter citronen over. 

Kom ost og lidt citronskal på panden, og rør det godt ud i flødesovsen. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Kom den færdigkogte pasta på (eller omvendt, hvis det giver bedre mening pladsmæssigt), og rør rundt. Server straks.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?