0
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Fløde, Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

fettuccinesalt
1 min.
Sæt pasta vand over

Tag en stor gryde og fyld med vand og et godt skud salt. Bring i kog og kog pastaen efter anvisning på parken (gerne lidt mindre så den er al dente).

palmekålhvidløgsquash
3 min.
Hak grønt

Skær squash i kvarte og herefter i tern. 

Skær palmekål i mellemtykke strimler 

Pil og hak hvidløget fint.

Kylling i strimlerSkagen Secret krydderisalt
8 min.
Steg kylling

Tag en stor pande og tænd på middelhøj varme. Tilsæt en klat smør og lidt olivenolie. 

Kom kyllinge strimlerne på med lidt salt og steg til de har taget farve og let brunlig. 

Imens blander du krydderien med 1/2 dl kogende vand pr kuvert. 

fløde 38% (piskefløde)Skagen Secret krydderisquashpalmekålhvidløghvidvinseddike
11 min.
Steg grønt

Ryk kyllingen ud til siden af panden og tilsæt hvidløg, squash og kål. 

Steg det hele sammen til det bliver let gylden i cirka 2-3 minutter.

Tilsæt 1/2 spsk hvidvinseddike pr kuvert og lad det bruse op. kom herefter det kogendevand med krydderiet i og fløden samtidig. 

Skru ned og lad det små simre i et par minutter.

citronparmigiano reggiano (Parmesan)fettuccine
16 min.
Riv ost og citronskal

Riv parmesan ost fint. 

Riv citronskal fint - dette er en smagssag så start med lidt. Skær herefter citronen over. 

Kom ost og lidt citronskal på panden og rør godt ud i flødesovsen. Smag til med salt og peber og citronsaft.

Kom den færdigkogte pasta over i (eller omvendt hvis det giver bedre mening pladsmæssigt og rør rundt). Server straks.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?