Lad os starte med
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag en stor gryde og fyld med vand og et godt skud salt. Bring i kog og kog pastaen efter anvisning på parken (gerne lidt mindre så den er al dente).
Skær squash i kvarte og herefter i tern.
Skær palmekål i mellemtykke strimler
Pil og hak hvidløget fint.
Tag en stor pande og tænd på middelhøj varme. Tilsæt en klat smør og lidt olivenolie.
Kom kyllinge strimlerne på med lidt salt og steg til de har taget farve og let brunlig.
Imens blander du krydderien med 1/2 dl kogende vand pr kuvert.
Ryk kyllingen ud til siden af panden og tilsæt hvidløg, squash og kål.
Steg det hele sammen til det bliver let gylden i cirka 2-3 minutter.
Tilsæt 1/2 spsk hvidvinseddike pr kuvert og lad det bruse op. kom herefter det kogendevand med krydderiet i og fløden samtidig.
Skru ned og lad det små simre i et par minutter.
Riv parmesan ost fint.
Riv citronskal fint - dette er en smagssag så start med lidt. Skær herefter citronen over.
Kom ost og lidt citronskal på panden og rør godt ud i flødesovsen. Smag til med salt og peber og citronsaft.
Kom den færdigkogte pasta over i (eller omvendt hvis det giver bedre mening pladsmæssigt og rør rundt). Server straks.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()