0

Grønne bønner med bacon og cherrytomater

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og blancher dem 5-7 min. i letsaltet vand. Overhæld straks med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Rist baconen næsten sprød på en pande, kom finthakket hvidløg ved og sauter 1 minuts tid. Vend til sidst bønner og halverede cherrytomater i, krydr med salt og peber og varm det hurtigt igennem. Server bønnesautéen som tilbehør til alle typer af kød, fisk og fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.