Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl tomat og agurk grundigt, og skær begge dele i små tern. Pil hvidløg, og riv det på den fine side af et rivejern. Hæld creme frisk i en skål, og krydr den med salt. Tilsæt tomat, agurk og hvidløg.
Skyl squashen grundigt, og skær den i 1 cm. tykke skiver. Krydr skiverne med salt og krydderiblandingen.
Varm en pande op ved høj varme. Steg squashskiverne i 2 tsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side, og overfør dem til fedtsugende papir.
Varme en pande op til middel varme. Tilsæt en 1 tsk. olie pr. person, og lun vegedellerne i ca. 2 min. på hver side.
Varm en pande op til høj varme, og varm tortillas uden tilsætning af fedtstof i ca. 20 sek. på hver side.
Servér tortillas, anret vegedellerne henover, og top med squash og tomat- agurkesalat.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()