Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak hvidløg og porre fint. Skær pølserne i mundrette stykker.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg pølserne i 1 spsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt porre og hvidløg. Lad det stege under omrøring i et par minutter, indtil det bliver gyldent.
Kom linserne i, og lad det hele stege i yderligere 1 minut under omrøring. Tilsæt bouillon, og hæld vand i, indtil det dækker.
Lad linserne simre i ca. 20 min., indtil de er helt møre. Rør rundt undervejs, og hæld mere vand i, hvis retten begynder at sætte sig i bunden.
Smag til med salt og peber.
Hak kålen i tynde strimler, skær tomaterne i halve, og hak persillen groft.
Bland pr. person: 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico, 1/2 tsk. sennep i en skål. Smag til med lidt salt.
Vend salaten i dressingen lige før servering.
Fordel linseretten i dybe tallerkener, og servér salaten til.
Kundekommentarer ()