0
Grønne linser med vildtpølser og snittet kålsalat

Grønne linser med vildtpølser og snittet kålsalat

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

porrehvidløgvildtpølser fra Klosterheden
1 min.
Forbered kød og grøntsager

Hak hvidløg og porre fint. Skær pølserne i mundrette stykker.

grønne linsergrøntsags bouillon
10 min.
Kog linser

Varm en gryde op ved høj varme. Steg pølserne i 1 spsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt porre og hvidløg. Lad det stege under omrøring i et par minutter, indtil det bliver gyldent.

Kom linserne i, og lad det hele stege i yderligere 1 minut under omrøring. Tilsæt bouillon, og hæld vand i, indtil det dækker.

Lad linserne simre i ca. 20 min., indtil de er helt møre. Rør rundt undervejs, og hæld mere vand i, hvis retten begynder at sætte sig i bunden.

Smag til med salt og peber.

hvidkålcherry- eller blommetomaterpersille
20 min.
Lav salaten

Hak kålen i tynde strimler, skær tomaterne i halve, og hak persillen groft.

Bland pr. person: 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico, 1/2 tsk. sennep i en skål. Smag til med lidt salt.

Vend salaten i dressingen lige før servering.

40 min.
Anretning

Fordel linseretten i dybe tallerkener, og servér salaten til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?