Kog risene. Snit løg, og peberfrugter i stimler, halver minimajsene på langs og del sukkerærterne i 2 stykker. Kom olivenolie på panden og tilsæt løgene, de må ikke brune, tilsæt hvidvin, vand, peberfrugter og sukkerærter og varm grøntsagerne igennem. Vend grøntsagerne med de kogte ris. Gem væden til saucen.
Appelsinsauce:
Vask appelsinen og riv 1 spsk. skræl af, det hvide må ikke komme med. Skræl appelsinen og del den i både, fjern evt. kerner og skær appelsinbådene i mindre stykker. Smut mandlerne hvis de ikke er det. Snit dem i flager og sauter dem i smør på en pande ved jævn varme, til de tager farve. Hæld appelsinsaft ved og bring det hele i kog under omrøring. Tilsæt appelsinstykker og appelsinskal, smag til med sat og peber og evt. 1 stænk tabasco.
Kommentarer og forslag til opskriften