Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at dræne bønnerne for væske, og gem væsken til senere.
Kom bønnerne op i en kasserolle sammen med krydderiblandingen og 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Blend til en grov mos med en stavblender, og juster konsistensen med lidt af væsken fra før. Varm godt igennem, og smag til med salt og peber.
Skær spidskålen ud i kuvertstykker, og læg dem med skærefladen ned i en stor gryde, så alle stykkerne ligger på bunden. Tilsæt 1/4 spsk. olivenolie pr. person, og lad kålen stege stille og roligt i 10-15 min., til den har taget godt med farve, men stadig har lidt bid. Tilsæt evt. lidt vand undervejs.
Rist nødderne på en tør pande et par minutter. Tag nødderne af panden, og tilsæt lidt olie. Steg æggene til spejlæg, og krydr dem med salt og peber.
Skær squashen i tern, og skær korianderen igennem et par gange.
Anret bønnemosen i bunden af en dyb tallerken med rå squashtern og spidskål ovenpå. Drys med nødder og koriander, og kom til sidst spejlægget ved.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()