0

Hakkebøf i sennepssovs med ris - onsdag uge 8

Fremgangsmåde

hakket oksekødbrun mark-champignonløghvidløgtimiankvistdijon sennepgrøntsagsbouillonMini mælkmascarponespinatbrune ris
Hakkebøf i sennepssovs med ris - onsdag

Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.

Form 1 hakkebøf pr. pers., så de er ca. 2 cm høje, og krydr med salt og peber.

Steg bøfferne ved høj varme i 1 tsk. olie pr. pers. i ca. 1-2 min. på hver side, til de får stegeskorpe, og tag så bøfferne af panden.

Hak løg og hvidløg, og skær champignon i skiver.

Kom lidt mere olie på panden, og svits løg, hvidløg, timian og svampe i 5 min.

Tilsæt så mælk, vand, grøntsagsbouillon, mascarpone, sennep, salt, peber og frisk spinat, og lad spinaten falde sammen.

Kom til sidst hakkebøfferne tilbage på panden, og lad retten simre i ca. 10-15 min.

Spis hakkebøf i sennepssovs med ris og gulerodsstave.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.