Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Form 1 hakkebøf pr. person, så de er ca. 2 cm høje, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne ved høj varme i 1/2 tsk. olie pr. person i 1-2 min. på hver side, eller til de får en god stegeskorpe, og tag så bøfferne af panden.
Hak løg og hvidløg, og riv squashen groft. Kom 1/4 spsk. olie pr. person, løg, hvidløg og squash på panden, og svits det hele i 5 min.
Tilsæt så mælk, creme fraiche, tomatpuré og følgende pr. person: 1/4 tsk. salt, 1 knsp. peber, 1/4 spsk. tørret oregano og 25 g frisk spinat. Lad spinaten falde sammen.
Kom så hakkebøfferne tilbage på panden, og lad retten simre i 10-15 min.
Snit broccoli til små stykker i en foodprocessor, så de ligner ris.
Servér bøf, broccoli og sovs på tallerkener.
Kommentarer og forslag til opskriften