0
Hakkebøf i tomatsovs
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket oksekød
1 min.
Bøffer

Form 1 hakkebøf pr. person, så de er ca. 2 cm høje, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne ved høj varme i 1/2 tsk. olie pr. person i 1-2 min. på hver side, eller til de får en god stegeskorpe, og tag så bøfferne af panden. 

løghvidløgsquashMini mælkcreme fraiche 38%tomatpurétørret oreganospinat
5 min.
Tomatsovs

Hak løg og hvidløg, og riv squashen groft. Kom 1/4 spsk. olie pr. person, løg, hvidløg og squash på panden, og svits det hele i 5 min. Tilsæt så mælk, creme fraiche, tomatpure og følgende pr. person: 1/4 tsk. salt, 1 knsp. peber, 1/4 spsk. tørret oregano og 25 g frisk spinat. Lad spinaten falde sammen.

Kom så hakkebøfferne tilbage på panden, og lad retten simre i 10-15 min.   

broccoli
15 min.
Broccoliris

Snit broccoli til små stykker i en foodprocessor, så de ligner ris.

25 min.
Anretning

Server bøf, broccoli og sovs på tallerkener.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
330 kcal
Fedt:
11,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,4 g
Kulhydrat:
11,3 g
heraf sukkerarter:
7,7 g
Kostfibre:
7,9 g
Protein:
39,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?