Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl pastinakker og gulerødder. Skær begge dele i grove tern, og vend dem med 1/2 tsk. olivenolie pr. person, salt og friskkværnet peber. Bag dem på en bradepande i ovnen i ca. 25 min., til de er møre.
Skyl porrerne, og fjern top og rod. Skær dem i stykker på 3-4 cm., og kom dem op i en stor gryde med vand, så de er ca. halvt dækkede. Tilsæt lidt salt, og damp porrerne under låg i ca. 10 min., til de er helt møre.
Hak kapers fint. Snit dild, både blade og stilke, fint med en skarp kniv.
Kom 1 spsk. lys eddike pr. kuvert og dildfrøene op i en lille gryde. Varm det igennem. Pisk ca. 1 spsk. olivenolie i pr. kuvert med et piskeris. Vend kapers og dild op i dressingen.
Form kødet til hakkebøffer, og steg dem på en pande i 1 spsk. olie pr. person, til de netop er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Hæld alt vandet fra porrerne, og lad dem dampe lidt af. Vend dem så sammen med dressingen, og anret dem på en tallerken sammen med bøffer, rucola, bagte gulerødder og pastinakker.
Kundekommentarer ()