0
Hakkebøf med champignon-sennepssovs & broccoliris

Hakkebøf med champignon-sennepssovs & broccoliris

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

hakket oksekød
1 min.
Hakkebøf

Form 1 hakkebøf pr. person, så de er ca. 2 cm. høje. Drys med salt og peber, og brun bøfferne ved høj varme på en pande med 1/4 spsk. olie pr. bøf i 1 min. på hver side, eller til de kun lige får stegeskorpe. Tag bøfferne af panden.

champignonsløghvidløgtimiandijon sennepgrøntsagsbouillonmascarponeMini mælkspinat
5 min.
Champignon-sennepssovs

Rens svampene, og skær dem i skiver. Hak løg og hvidløg. Kom 1/4 spsk. olie pr. person på panden fra før. Steg løg, hvidløg, hakket timian efter smag og svampe i 5 min.

Kom sennep, salt, peber, grøntsagsbouillonpulver og knap 1/2 dl. vand pr. person på panden, og rør det godt sammen.

Tilføj mascarpone, mælk og spinat, og lad spinaten falde sammen.

Læg så hakkebøfferne på panden, og lad retten simre i 10-15 min.

broccoli
25 min.
Broccoliris

Kør broccolien til små stykker i en foodprocessor. Broccolirisene kan overhældes med kogende vand og stå i et par minutter, eller de kan spises, som de er.

30 min.
Anretning

Spis hakkebøffen sammen med broccoliris og sovs.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
393,5 kcal
Fedt:
22,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,55 g
Kulhydrat:
7,85 g
heraf sukkerarter:
5,6 g
Kostfibre:
5,6 g
Protein:
38,55 g