Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Form 1 hakkebøf pr. person, så de er ca. 2 cm. høje. Drys med salt og peber, og brun bøfferne ved høj varme på en pande med 1/4 spsk. olie pr. bøf i 1 min. på hver side, eller til de kun lige får stegeskorpe. Tag bøfferne af panden.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Hak løg og hvidløg. Kom 1/4 spsk. olie pr. person på panden fra før. Steg løg, hvidløg, hakket timian efter smag og svampe i 5 min.
Kom sennep, salt, peber, grøntsagsbouillonpulver og knap 1/2 dl. vand pr. person på panden, og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber
Tilføj mascarpone, mælk og spinat, og lad spinaten falde sammen.
Læg så hakkebøfferne på panden, og lad retten simre i 10-15 min.
Kør broccolien til små stykker i en foodprocessor. Broccolirisene kan overhældes med kogende vand og stå i et par minutter, eller de kan spises, som de er.
Spis hakkebøffen sammen med broccoliris og sovs.
Kommentarer og forslag til opskriften