Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Form 1 hakkebøf pr. person, så de er ca. 2 cm. høje. Drys med salt og peber, og brun bøfferne ved høj varme på en pande med 1/4 spsk. olie pr. bøf i 1 min. på hver side, eller til de kun lige får stegeskorpe. Tag bøfferne af panden.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Hak løg og hvidløg. Kom 1/4 spsk. olie pr. person på panden fra før. Steg løg, hvidløg, hakket timian efter smag og svampe i 5 min.
Kom sennep, salt, peber, grøntsagsbouillonpulver og knap 1/2 dl. vand pr. person på panden, og rør det godt sammen.
Tilføj mascarpone, mælk og spinat, og lad spinaten falde sammen.
Læg så hakkebøfferne på panden, og lad retten simre i 10-15 min.
Kør broccolien til små stykker i en foodprocessor. Broccolirisene kan overhældes med kogende vand og stå i et par minutter, eller de kan spises, som de er.
Spis hakkebøffen sammen med broccoliris og sovs.
Kommentarer og forslag til opskriften