0
Kødboller med spaghetti, champignons, spinat & cheddar

Kødboller med spaghetti, champignons, spinat & cheddar

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

spaghetti
1 min.
Pasta

Sæt en gryde med rigeligt, godt saltet vand over at koge (vandet skal smage salt som Middelhavet), og kog spaghetti efter anvisning på pakken.

Hakket grisekødhvidløg
2 min.
Kødboller

x

 

champignonsbabyspinatWilliams Cheddar Cheesecitroncreme fraiche 38%hvidløg
5 min.
Champignons, spinat & cheddar

Skær champignons i skiver, slyng spinaten, pil og hak hvidløg, og riv osten.

Rist champignons på panden, hvor du stegte bøfferne, i lidt ekstra smør og olivenolie. Kom hakket hvidløg på, rist med i 2 min., og krydr med salt og peber.

Tilsæt spinat og creme fraiche, når spinaten er faldet sammen. Kog igennem i 2 min. Tilsæt revet ost (gem lidt til anretning), og kog igennem i yderligere et minuts tid. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

Vend svampesovsen sammen med den kogte spaghetti. 

citronWilliams Cheddar Cheese
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys det sidste ost og revet citronskal over.

 

Bonusinfo

Fremstillet af komælk i Wales. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes. Cheddar er den mest spiste ost i U.K. og bruges i mange forskellige sammenhæng. Osten er en fast ost med små proteinkrystaller med en fantastiske frugtagtig aroma og syre.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?