0
Hakkebøf med spaghetti, champignons, spinat & cheddar

Hakkebøf med spaghetti, champignons, spinat & cheddar

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Læs opskriften grundigt igennem før du går i gang! 

spaghetti
1 min.
Pasta

Sæt en gryde med rigeligt, godt saltet vand over at koge. Vandet skal smage salt som Middelhavet. Kog spaghetti efter anvisning på pakken.

hakket oksekød
2 min.
Hakkebøffer

Form det hakkede kød til bøffer, der er ca. 1,5 cm høje. 

Hak et mønster i hakkedrengene med en stor kokkekniv på begge sider. 

Krydr dem generøst på begge sider med salt og sort peber. 

Steg dem i halvt neutral olie og halvt smør i ca. 3 min. på hver side, til de er lige lidt under gennemstegt. Kom 2-3 klumper frisk smør på panden med bøfferne, og lad smørret bruse af.

brun mark-champignonbabyspinatWilliams Cheddar Cheesecitronfløde 38% (piskefløde)
5 min.
Champignons, spinat & cheddar

Skær champignons i skiver, og slyng spinaten. Pil og hak hvidløg. Riv osten. Rist champignons på panden, hvor du stegte bøfferne i lidt ekstra smør og olivenolie. Kom hakket hvidløg på og rist med i 2 minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt spinaten. Når den er faldet sammen, tilsættes fløde og det koges igennem i 2 minutter. Tilsæt revet ost og kog igennem i yderligere et minuts tid. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Vend de kogte spaghetti og svampesovs sammen 

citronWilliams Cheddar Cheese
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys det sidste ost over.

Velbekomme.

 

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Bonusinfo

Fremstillet af komælk i Wales. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes. Cheddar er den mest spiste ost i U.K. og bruges i mange forskellige sammenhæng. Osten er en fast ost med små proteinkrystaller med en fantastiske frugtagtig aroma og syre.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?