0
HEAT: Chili con carne med creme fraiche, lime, koriander & ris

HEAT: Chili con carne med creme fraiche, lime, koriander & ris

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chili con carne
1 min.
Chili con carne

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

ris, basmati
2 min.
Ris

Kog risene efter anvisningen på posen.

korianderlimecreme fraiche 18%
20 min.
Anretning

Som vist med plukket koriander og creme fraiche over retten. Server med limebåde.

Velbekomme!

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?