0
JUST HEAT: Gullasch og knuste kartofler med persille samt salat

JUST HEAT: Gullasch og knuste kartofler med persille samt salat

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Gullasch
1 min.
Gullasch

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

bredbladet persille
3 min.
Persille

Pluk bladene af persillen, og kassér stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond).

Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand, knug vandet fra, og hak persillen groft.

kartoflerbredbladet persille
5 min.
Knuste kartofler

Skrab, skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min.

Mos dem groft med generøse mængder godt smør eller olivenolie, rør mosen med hakket persille (brug det halve her), og smag til med salt og peber.

æbleappelsinrød chili
10 min.
Salat

Skær æblerne i tern, pil/skær skrællen fra appelsinerne, og pluk dem derefter i både (de største både kan evt. halveres).

Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, lidt finthakket chili efter smag samt lidt salt og peber.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet med hakket persille drysset over.

Kommentarer og forslag til opskriften