0
HEAT - Kylling Korma med ris og snackgrønt

HEAT - Kylling Korma med ris og snackgrønt

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
Børnenes livretter Kassen
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

basmatiriskylling korma
1 min.
Ris og kylling

1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.

2. Varm kylling korma stille og roligt igennem under omrøring i ca. 15 min. 

agurkgulerødderforårsløg
5 min.
Snackgrønt

3. Skær agurk og gulerødder i stave. 

4. Snit forårsløg (til servering).

18 min.
Anretning

5. Anret ris i dybe tallerkener, og top med kylling korma og et drys snittet forårsløg. 

6. Servér straks med snackgrønt til. 

Kommentarer og forslag til opskriften