0
Heat: Kylling i karry med broccoli, rosiner, kokos og kogte ris

Heat: Kylling i karry med broccoli, rosiner, kokos og kogte ris

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

Kylling i karry
2 min.
Kylling i karry

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten med kylling i karry i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

broccoli
5 min.
Broccoli:

Del broccoli i små buketter. Skræl evt. også den øverste del af stokken, og skær denne i mindre stykker. Kog broccoli i letsaltet vand i 2-3 min. Damp dem af i en sigte, og vend de dampende varme broccoli med lidt smør eller god olivenolie.

kokosmelrosiner
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet drysset med kokos og rosiner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?