0
Heat: Kylling i karry med broccoli, rosiner, kokos og kogte ris

Heat: Kylling i karry med broccoli, rosiner, kokos og kogte ris

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jasminris
1 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min. 

Kylling i karry
2 min.
Kylling i karry

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten med kylling i karry i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

broccoli
5 min.
Broccoli

Del broccoli i små buketter. Skræl evt. også den øverste del af stokken, og skær denne i mindre stykker. Kog broccoli i letsaltet vand i 2-3 min. Damp dem af i en sigte, og vend de dampende varme broccoli med lidt smør eller god olivenolie.

kokosmelrosiner
20 min.
Anretning

Som vist på billedet drysset med kokos og rosiner.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?