0
HEAT: Murgh makhani - indisk butter chicken med ris, koriander og yoghurt

HEAT: Murgh makhani - indisk butter chicken med ris, koriander og yoghurt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
butter chicken (murgh makhani)
1 min.
Murgh makhani - indisk butter chicken

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisningen på posen.

korianderyoghurt naturel
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet med plukket koriander og yoghurt drysset over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?