0
HEAT: Murgh makhani - indisk butter chicken med ris, koriander og yoghurt

HEAT: Murgh makhani - indisk butter chicken med ris, koriander og yoghurt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
butter chicken (murgh makhani)
1 min.
Murgh makhani - indisk butter chicken

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

ris, basmati
2 min.
Ris

Kog risene efter anvisningen på posen.

korianderyoghurt naturel
20 min.
Anretning

Som vist på billedet med plukket koriander og yoghurt drysset over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?