0
HEAT: Skipperlabskovs
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
skipperlabskovs
1 min.
Skipperlabskovs:

Prik hul i plastfilmen og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde, til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

syltede rødbederrugbrødpurløg
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys med skåret purløg, og server med syltede rødbeder og rugbrød. Kom evt. en klat frisk smør ovenpå, og kværn masser af sort peber på toppen.

Ingredienser:

Kartoffel, uspec., rå (65,2 %), Oksekød, tyndbov + mellembov, rå (29,6 %), Løg, rå (4,1 %), Salt, bordsalt (0,8 %) Peber, hvid (0,2 %)

 

Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
486 kjl/116 kcal
Fedt:
4 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,8 g
Kulhydrat:
12,5 g
heraf sukkerarter:
1 g
Kostfibre:
0 g
Protein:
7 g
Salt:
0,89 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?