0
HEAT: Skipperlabskovs
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
skipperlabskovs
1 min.
Skipperlabskovs

Prik hul i plastfilmen og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde, til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

syltede rødbederrugbrødpurløg
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys med skåret purløg, og server med syltede rødbeder og rugbrød. Kom evt. en klat frisk smør ovenpå, og kværn masser af sort peber på toppen.

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
486 kjl/116 kcal
Fedt:
4 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,8 g
Kulhydrat:
12,5 g
heraf sukkerarter:
1 g
Kostfibre:
0 g
Protein:
7 g
Salt:
0,89 g