Forvarm ovnen ved 200 grader. Læg fisken på en bradepande, dækket med bagepapir og krydr med salt på begge sider.
Kværn black garlic i en morter sammen med 1/2 spsk. honning og 1 spsk. eddike pr. person og krydr med salt og peber.
Dup overskydende væske af fisken og smør dem godt ind i hvidløgsmarinaden. Lad dem trække marinaden i 10 min., før de kommes i ovnen og bage i ca. 5 min., indtil fisken afgiver hvid væske og kødet ikke giver modstand ved et let tryk.
Skrub rødbederne grundigt eller skræl dem, hvis du foretrækker en lidt mildere rødbedesmag. Skær rødbederne i stave og krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem i ca. 20 min til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.
Bland picalilly dressingen med 1 spsk. olivenolie pr. person og citronsaften og krydr med salt og peber. Vend bederne i dressingen, når de kommer ud af ovnen.
Varm bollerne som angivet på pakken.
Servér skrubben med rødbederne og de lune boller.
Black garlic, eller sorte hvidløg er fermenteret hvidløg som dermed forandres både i smag og udseende. Det har en fyldig og sød smag. Black Garlic har undertoner af hvidløg, balsamico & lakrids, som tilsammen skaber masser af Umami. Sorte hvidløg fremstilles ved at hvidløgsranker fermenteres under kontrollerede varme- og luftfugtigheds forhold i ca. 30 dage. Teknikken er oprindeligt udviklet i Korea, og foregår ved cirka 60-70 graders varme i 30 dage og deraf følgende tørring i omtrent 45 dage. Der anvendes ingen tilsatte kemiske stoffer eller konserveringsmidler i fremstillingen af sorte hvidløg, kun varme, fugtighed og tid. Det er under tørringen, at hvidløgene skifter farve, konsistens og smag.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()