0
Hjemmelavede fiskefrikadeller med råkost

Hjemmelavede fiskefrikadeller med råkost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

æblerhvidkålcitrongræskarkerner
1 min.
Råkost

Rist græskarkernerne på en tør pande, mens du svinger panden rundt med jævne mellemrum, indtil kernerne begynder at dufte og bliver let gyldne. Tag dem af panden, og lad dem køle lidt af.

Skræl gulerødderne. Riv æbler og gulerødder groft på rivejernet, og snit hvidkål fint.

Vend æble, gulerod og hvidkål sammen med fintrevet skal og saft fra citronen.

Drys med de ristede græskarkerner.

Stil salaten på køl indtil servering. 

løgdildlangefilet uden skindæg
15 min.
Fiskefars

Skræl løg, og hak løg og dild fint (gem nogle hele blade til pynt). 

Skær fisken i mindre stykker, og kom den op i en foodprocessor. Kør den til mindre stykker.

Tilsæt æg, finthakket løg, finthakket dild, 1/4 tsk. salt pr. person, 1/2 tsk havregryn pr. person og et nip peber pr. person. Kør det hele sammen til en ensartet fars 

20 min.
Steg fiskefrikadeller

Kom olie på en varm pande, og form 3 fiskefrikadeller pr. person af fiskefarsen.

Steg fiskefrikadellerne, til de er gennemstegte og gyldne.

mayonnaisePiccalilly
25 min.
Remoulade:

Bland mayonnaise og Piccalilly pure til en remoulade.

30 min.
Anretning

Spis fiskefrikadellerne med remoulade og råkostsalat.  

Fiskefrikadellerne kan opbevares på køl i op til 2 dage, og de kan fryses.   

Næringsindhold pr. person:

Energi:
429 kcal
Fedt:
23 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,1 g
Kulhydrat:
24,3 g
heraf sukkerarter:
19,8 g
Kostfibre:
7,7 g
Protein:
28,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?