Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rist græskarkernerne på en tør pande, mens du svinger panden rundt med jævne mellemrum, indtil kernerne begynder at dufte og bliver let gyldne. Tag dem af panden, og lad dem køle lidt af.
Skræl gulerødderne. Riv æbler og gulerødder groft på rivejernet, og snit hvidkål fint.
Vend æble, gulerod og hvidkål sammen med fintrevet skal og saft fra citronen.
Drys med de ristede græskarkerner.
Stil salaten på køl indtil servering.
Skræl løg, og hak løg og dild fint (gem nogle hele blade til pynt).
Skær fisken i mindre stykker, og kom den op i en foodprocessor. Kør den til mindre stykker.
Tilsæt æg, finthakket løg, finthakket dild, 1/4 tsk. salt pr. person, 1/2 tsk havregryn pr. person og et nip peber pr. person. Kør det hele sammen til en ensartet fars.
Kom olie på en varm pande, og form 3 fiskefrikadeller pr. person af fiskefarsen.
Steg fiskefrikadellerne, til de er gennemstegte og gyldne.
Bland mayonnaise og Piccalilly pure til en remoulade.
Spis fiskefrikadellerne med remoulade og råkostsalat.
Fiskefrikadellerne kan opbevares på køl i op til 2 dage, og de kan fryses.
Kundekommentarer ()