0

Hjertesalat med grillede pærer og grønne druer

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver pærerne, fjern kernehus og blomst og del hver halvdel i 4. Læg pærerne på en bageplade med skindet nedad. Grill pærerne i ovnen ved 225°C i ca. 6 min. til de er blevet let gyldne. Tag dem ud og lad dem køle lidt af. Pisk fløde, citronsaft, salt og peber godt sammen og smag til med sukker. Snit salaten i brede strimler og arranger det på et fladt fad. Del druerne i halve, fjern evt. sten og fordel dem på salaten. Læg pærerne på og hæld dressingen over. Salaten egner sig i særdeleshed til gris, fx. mørbrad, skinkestege eller koteletter.

Kommentarer og forslag til opskriften