Kom kyllingen i en gryde med skindsiden nedad, og varm den langsomt op ved middelhøj varme. Lad kyllingen stege i sit eget fedt, imens grøntsagerne forberedes.
Skræl gulerødderne, pil selleristænglerne fra hinanden, og skyl dem grundigt sammen med rosmarinen.
Hak gulerødderne og sellerien groft.
Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver.
Kom grøntsagerne (ikke rosmarinen) ved kyllingen, og steg videre i 5 min. Hæld vand og bouillon i, indtil det dækker retten, og lad det simre i ca. 30 min., indtil kyllingen falder fra benet. Smag til med salt og peber.
Skær pitabrødet i grove tern. Rist ternene sammen med rosmarin på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.
Kog pastaen som angivet på pakken. Sigt efterfølgende vandet fra, og kom pastaen i hønsekødssuppen lige før servering.
Servér suppen med croutonerne og creme fraichen.
Fregula er en type pasta fra Sardinien. Det ligner nordafrikanske Berkoukes og Mellemøstlig Moghrabieh. Fregula findes i forskellige størrelser, men består typisk af semulina dej, der er rullet i kugler med en diameter på 2-3 mm og ristet i en ovn.
Bemærk den forholdsvis lange kogetid på 12 minutter!
Kundekommentarer ()