0
Hoisinstegt torsk med salat på rucola, porrer og nye blommer

Hoisinstegt torsk med salat på rucola, porrer og nye blommer

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
torskefilet uden skindsalt
1 min.
Fisken

Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.

søde kartofler
3 min.
Kartoflerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 

Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 20 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. 

porreblommerucolasalatcashewnødder
15 min.
Salaten

Bland 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico, 1/2 tsk. sennep, lidt salt og peber pr. person i en skål.

Sæt en gryde med saltet vand over at koge. Pil det yderste lag af porren, skyl den grundigt, og skær den i 4 stykker. Kog porren i ca. 6 min., indtil den er helt mør. Flæk efterfølgende porrestykkerne, og anret dem på et fad.

Skyl blomme og rucola, og afdryp dem for vand. Skær blommen i mundrette stykker.

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og anret dem henover porren sammen med rucolaen og blommen.

Hæld vinaigretten henover lige før servering.

hoisin sauce (kinesisk sauce)hvidløg
30 min.
Fisken

Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. 

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie. Læg fisken på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, tilsæt hoisin og hvidløg, og steg videre i 1 minuts tid, indtil sovsen begynder at klistre sig til fisken. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, og servér straks. 

40 min.
Anretning

Servér fisken med de bagte kartofler, og salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?