Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 20 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve og er bløde ind til midten.
Bland 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico, 1/2 tsk. sennep, lidt salt og peber pr. person i en skål.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge. Pil det yderste lag af porren, skyl den grundigt, og skær den i 4 stykker. Kog porren i ca. 6 min., indtil den er helt mør. Flæk efterfølgende porrestykkerne, og anret dem på et fad.
Skyl blomme og rucola, og afdryp dem for vand. Skær blommen i mundrette stykker.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og anret dem henover porren sammen med rucolaen og blommen.
Hæld vinaigretten henover lige før servering.
Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie. Læg fisken på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, tilsæt hoisin og hvidløg, og steg videre i 1 minuts tid, indtil sovsen begynder at klistre sig til fisken. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med de bagte kartofler, og salaten.
Kommentarer og forslag til opskriften