Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Skær løg i tynde skiver, hak hvidløg fint, og rens og skær champignoner i kvarte.
Pluk grønkål i mindre stykker.
Skyl græskarret. Du kan sagtens beholde den økologiske skræl på. Skær græskarret i tern på ca. 1 x 1 cm.
Skær koteletterne i strimler, og smør et stort, ildfast fad med olie.
Varm en pande op med 1 tsk. olie pr. person. Svits løg, hvidløg og champignoner i 3-4 min., og kom så det hele over i det smurte fad.
Svits koteletstrimlerne på panden i 2-3 min., drys dem med salt og peber, og kom dem over i fadet.
Tilsæt grønkål, hokkaido-tern, fløde, urtebouillon, timian, 1/4 tsk. salt pr. person og peber efter smag til fadet.
Det er vigtigt, at grøntsagerne er godt fordelt og ikke ligger i et tykt lag. Ellers bliver dine græskartern ikke tilstrækkeligt gennembagte.
Sæt fadet i ovnen i 20-25 min.
Spis hokkaidofadet sammen med den lækre sovs, der dannes i bunden af fadet.
Kundekommentarer ()