Krydr kødet med salt på begge sider, smør det med lidt honning, og gem det til senere.
Kom 200 g vand pr. person i en gryde, og kog det op. Når vandet koger, tilsætter du 40 g polentamel pr. person, imens du pisker. Skru ned for gryden, og lad det småboble under låg i ca. 5 min. Rør gerne jævnligt. Lad derefter grøden hvile under låg indtil servering.
Tilsæt mælk til polentaen, varm den op igen, og smag til med salt. Polentamel suger rigtig meget væde, så der skal tilføres mere vand eller mælk, end man lige tror.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Hæld picalilly i en skål, tilsæt 1/2 spsk. olivenolie og 1/4 spsk. eddike pr. person, og smag til med salt og peber.
Skyl kål grundigt, og afdryp det for vand. Pil grønkålsblade fra stokken i mundrette stykker, og skær ligeledes savoykål i mundrette stykker.
Varm to pander op - en ved høj varme og den anden ved middelhøj. Når den ene pande er rygende varm, steges kålet i 1 tsk. olie pr. person under omrøring i ca. 5 min., og krydres med salt.
Når den anden pande er varm steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side. Lad det hvile lidt, før det skæres i tykke skiver.
Fordel polenta i dybe tallerkener, anret kød og kål henover, og top med mandler og picalilly dressing.
Kundekommentarer ()