Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Rør græsk yoghurt og mayonnaise sammen.
Hak purløget fint, og riv citronskallen. Rør det meste af purløget i dressingen sammen med lidt citronskal (efter behag) og rejer. Smag til med salt og peber.
Sæt vand over i en gryde, og skær broccolien i mindre buketter.
Kog broccolien i 2 min., og hæld vandet fra. Vend den varme broccoli i pestoen, og smag til med salt og peber.
Æggewraps varmes i ovnen i 2-3 min.
Kom 2 salatblade på hver æggewrap, og fordel derefter rejesalaten på æggewrapsene. Drys med purløg.
Server en wrap a la rejecocktail sammen med broccoli.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Kundekommentarer ()