Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Bland æg, hytteost, loppefrøskaller, havregryn og et nip salt i en foodprocessor eller i en skål. Rør ingredienserne sammen til en ensartet masse.
Varm vaffeljernet op, og bag vaflerne i 2-3 min., til de er lysebrune og gennembagte.
Rør græsk yoghurt, mayonnaise, dijonsennep og følgende pr. person sammen til en dressing: 1/4 spsk. hvidvinseddike, knap 1/4 tsk. flydende honning, en knsp. salt og en knsp. peber.
Snit spidskål, gulerod, rødløg og persille fint. Skær æble i tynde skiver. Vend det hele sammen med dressingen til en coleslaw.
Steg pølserne på en varm pande i 3-4 min.
Fordel coleslaw på en vaffel, og kom en pølse ovenpå. Fold siderne op, og spis vaffel med pølse som en hotdog.
Hvis der er coleslaw tilovers, kan du komme lidt ovenpå pølsen eller spise den "on the side".
Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger masser af vand til sig.
Vores økologiske loppefrøskaller har også et højt fiberindhold og anvendes ofte i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet.
Kundekommentarer ()