
Sæt ovnen på 225 grader.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i stave. Læg dem på en bageplade, dækket med bagepapir og krydr dem med 1 spsk. olie pr. person og salt. Bages i ca. 15 min. til kartoflerne har fået en gylden overflade og er bløde ind til midten.
Pil løget og skær det i tynde skiver. Kom det i en pande med 1 spsk. olie pr. person og lad det stege ved middelt blus med låg på i ca. 15 min under jævnlig omrøring til løgene er blevet bløde. Smages til med salt og peber.
Hæld 2 spsk. eddike i en skål og tilsæt ½ tsk salt pr. person og rør rundt til saltet opløses.
Skræl gulerødderne og skyl dem grundigt sammen med radiserne. Riv dem på den grove side af et rivejern eller skær dem i små stave og lad dem sylte i eddikelagen.
Kom pølserne på en kold pande og lad dem stege ved middel varme i ca. 4 min. på hver side.
Bag brødene som angivet på pakken.
Kom de stegte pølser i de lune pølsebrød og top med relish, sennep, bløde løg og de råsyltede grøntsager og servér dem med kartoflerne.
Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.
Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.
Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.
EVOO står for Extra Virgin Olive Oil og er den højeste kvalitet inden for olivenolie. Den fremstilles udelukkende ved mekanisk, kold presning uden brug af varme eller kemikalier og har en meget lav syregrad. Det giver en ren, frugtig smag med noter af græs, artiskok, mandel eller peber – afhængigt af olivensort og høsttidspunkt. EVOO bruges traditionelt i Middelhavskøkkenet både rå og til madlavning og bidrager med sunde fedtsyrer og naturlige antioxidanter.
3 fun facts om EVOO
Den let bitre og pebrede fornemmelse i halsen er et kvalitetstegn og skyldes polyfenoler – de samme antioxidanter, der gør olien sund.
Tidligt høstede, grønne oliven giver mindre olie, men markant mere smag og flere antioxidanter end sent høstede, modne oliven.
En god EVOO er mere varmestabil, end mange tror, fordi dens antioxidanter beskytter fedtet – den kan derfor godt bruges til moderat stegning uden problemer.
Kommentarer og forslag til opskriften