Aftensmad:
Søndag: Hotdog med coleslaw og vaffelbrød
Mandag: Vaffel med coleslaw og kylling
Tirsdag: Boller i karry med gnavergrønt
Onsdag: Boller i karry med gnavergrønt
Morgenmad: (hvis tilkøbt)
Creamy chia-skyr med æble
Dette skal preppes søndag:
Samlet foodprep tid: Ca. 1 time
(15249,15250,15251,15306)
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kom alle ingredienser til vaflerne i en foodprocessor, og kør dem sammen til en ensartet masse.
Kom dej et vaffeljern smurt med lidt olie, og bag vaflerne, til de er lysebrune. Gentag, til du har hhv 2,4,6 og 8 vafler.
Lad vaflerne køle af, og fordel i to beholdere, og opbevar på køl indtil de skal spises.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Skræl gulerødderne, skær gulerødderne i tynde skiver, snit spidskålen fint, og skær æble og rødløg i tynde skiver. Vend dressingen sammen med de snittede grøntsagerne og æbler. Brug gerne dine hænder og kram dressingen ind i grøntsagerne. Så bliver salaten bedst.
Fordel coleslawen i 2 bøtter og kom på køl.
Du har foodpreppet vaffelrød og coleslaw, så dette skal du bare tage ud af køleskabet.
Steg pølserne på en varm pande i 3-4 minutter til de er sprøde.
Lun din brødvaffel på en brødrister eller i ovnen ved 150 grader i 2 minutter.
Kom lidt coleslaw på en vaffel og placér den ristede pølse ovenpå og servér rester af coleslaw som tilbehør.
Tip: Hvis du har ekstra mayo tilbage, kan du evt. smøre vaffelbrødene med lidt af det, inden du kommer pølse og coleslaw i den.
Kommentarer og forslag til opskriften