0

SØNDAGS PREP - uge 2

Opskriften er udviklet af:
Tilberedningstid:
1 timer, 20 minutter

Aftensmad:
Søndag: Hotdog med coleslaw og vaffelbrød
Mandag: Vaffel med coleslaw og kylling
Tirsdag: Boller i karry med gnavergrønt
Onsdag: Boller i karry med gnavergrønt

Morgenmad: (hvis tilkøbt)
Creamy chia-skyr med æble

Dette skal preppes søndag:

  • Vafler x 2
  • Coleslaw x 2
  • Gnavegrønt x 2
  • Creamy chia-skyr med æble

Samlet foodprep tid: Ca. 1 time
(15314,15249,15250,15251,15306)

Fremgangsmåde

Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

æghytteosthavregrynsaltjomfruolivenolie
Vaffelbrød til dag 1 og 2

Kom alle ingredienser til vaflerne i en foodprocessor, og kør dem sammen til en ensartet masse.
Kom dej et vaffeljern smurt med lidt olie, og bag vaflerne, til de er lysebrune. Gentag, til du har hhv 2,4,6 og 8 vafler.
Lad vaflerne køle af, og fordel i to beholdere, og opbevar på køl indtil de skal spises.

skyr naturelmayonnaisedijon sennepflydende honningsort pebersalt
Coleslaw - dressing til dag 1 og 2

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

gulerodspidskålæblerødløgbredbladet persille
Coleslaw - grøntsager til dag 1 og 2 Prep Søndag

Skræl gulerødderne, skær gulerødderne i tynde skiver, snit spidskålen fint, og skær æble og rødløg i tynde skiver. Vend dressingen sammen med de snittede grøntsagerne og æbler. Brug gerne dine hænder og kram dressingen ind i grøntsagerne. Så bliver salaten bedst.

Fordel coleslawen i 2 bøtter og kom på køl.

blomkålgulerødderstængler blegselleri
Gnavergrønt - til dag 3 og 4

Skræl gulerødderne, skær gulerødder og bladselleri i stave, og skær blomkål i mindre buketter. Kom grøntsagerne i én stor beholder, eller fordel dem ligeligt i 2, så du har en til både tirsdag og onsdag. Tilsæt evt. vand til beholderen så de ikke bliver tørre.

skyr naturelchiafrøMini mælkmascarponeflydende honning
Creamy Chia-skyr

Rør alle ingredienserne sammen. Du skal bruge 1 spsk. flydende honning pr. person.

Fordel fordel i hhv 3, 6,9 og 12 bøtter.

Kom på køl indtil det skal spises

 

Anretning

Kommentarer og forslag til opskriften