Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver, ca. ½ cm tykke. Skrub kartoflerne godt, skær dem i både og snit forårsløgene i tynde skiver. Bland grøntsagerne og fordel dem på 4 stykker bagepapir (ca. 30 x 30 cm). Læg 1½ tsk. smør i hver pakke, krydr med salt og peber og drys evt. med friskrevet parmesan. Luk pakkerne til og bag dem ved 200°C i 25-30 min. til kartoflerne er møre. Server grøntsagerne rygende varme i papiret til fx (ovn)stegt kød.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften