Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kom kikærterne op i en sigte, skyl dem, og lad dem dryppe af. Kør kikærter, æg, loppefrøskaller, en knsp. salt pr. person og en knsp. bagepulver pr. person til en ensartet masse i en foodprocessor.
Fordel derefter dejen på et stykke bagepapir på en bageplade i 1/2 cm's tykkelse.
Bag bunden i 10 min. Skru derefter op på 190 grader varmluft.
Hak hvidløg fint, og skær rødløg i tynde skiver. Rør creme fraiche og hvidløg sammen, smag til med salt og peber, og fordel blandingen udover bunden.
Skær æble i tynde skiver, og fordel dem på pizzaen. Del baconskiverne i to, og fordel på dem på pizzaen sammen med skiver af rødløg.
Hak den friske rosmarin, og drys rosmarin efter smag over pizzaen.
Bag pizzaen i 15-20 min.
Skræl gulerødderne, og skær agurk og gulerødder i staver.
Server gnavegrønt sammen med pizzaen.
Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger masser af vand til sig.
Vores økologiske loppefrøskaller har også et højt fiberindhold og anvendes ofte i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet.
Kundekommentarer ()