Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Pisk æg, hytteost, 1 spsk. havregryn pr. person og en knsp. salt sammen i en skål.
Fordel æggemassen på en beklædt bageplade, og bag den i ca. 12 min.
Airfryer tip:
Tænd airfryeren på 175 grader. Hvis du bruger airfryeren, så læg bagepapir i airfryerens bageform, og hæld æggemasse til 1 person i af gangen. Form den til en rektangulær form. Tilbered æggemassen i airfryeren i 10 min. Gentag til du har 1 wrap pr. person.
Kom kikærter, tahin, citronsaft, en knsp. salt pr. person, hummus krydderi og mælk i en foodprocessor eller blender, og kør det sammen til en ensartet konsistens.
Skær rød peberfrugt og avokado i strimler og rødløget i tynde skiver. Skær gulerødder og gul peberfrugt ud i stave til gnavegrønt.
Hvis du har tilberedt æggemassen i ovnen, skæres den ud i 1 stykke pr. person. Halvér hyttebrødene. Kom hummus på den ene del, og top med feldsalat, peberfrugt, avokado og rødløg. Læg den anden del af hyttebrødet ovenpå.
Spis hyttebrødssandwichen sammen med gnavegrønt.
Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.
Kundekommentarer ()