0
Hyttebrødssandwich med hummus
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

æghytteosthavregryn
1 min.
Hyttebrød

Tænd ovnen på 190 grader varmluft. 

Pisk æg, hytteost, 1 spsk. havregryn pr. person og en knsp. salt sammen i en skål. 

Fordel æggemassen på en beklædt bageplade, og bag den i ca. 12 min.  

Airfryer tip: 
Tænd airfryeren på 175 grader. Hvis du bruger airfryeren, så læg bagepapir i airfryerens bageform, og hæld æggemasse til 1 person i af gangen. Form den til en rektangulær form. Tilbered æggemassen i airfryeren  i 10 min. Gentag til du har 1 wrap pr. person.  

kogte kikærtertahincitronhummus krydderiblandingmælk
5 min.
Hummus

Kom kikærter, tahin, citronsaft, en knsp. salt pr. person, hummus krydderi og mælk i en foodprocessor eller blender, og kør det sammen til en ensartet konsistens. 

rød peberfrugtavokadorødløggulerøddergul peberfrugt
10 min.
Grøntsager

Pluk salat ud i blade eller mindre stykker. Skær rød peberfrugt og avokado i strimler og rødløget i tynde skiver. Skær gulerødder og gul peberfrugt ud i stave til gnavegrønt.

30 min.
Anretning

Hvis du har tilberedt æggemassen  i ovnen, skæres den ud i 1 stykke pr. person. Halvér hyttebrødene. Kom hummus på den ene del, og top med salat, peberfrugt, avokado og rødløg. Læg den anden del af hyttebrødet ovenpå. 

Spis hyttebrødssandwichen sammen med gnavegrønt.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
582 kcal
Fedt:
28,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,1 g
Kulhydrat:
41,2 g
heraf sukkerarter:
15,7 g
Kostfibre:
14,1 g
Protein:
32,3 g