
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
Rør alle ingredienser til bunden sammen. Fordel den på en beklædt bageplade i en cirkel eller et rektangel, og bag i 14 minutter.
Skær kyllingebryst i skiver. Varm olien på panden op, kom kyllingen derpå, og krydr med hvidløgspulver, salt og peber. Steg i 3 minutter, eller indtil de er gennemstegt.
Skær rødløg i skiver.
Hak hvidløg fint og rør sammen med cremefraiche, salt og peber. Smør blandingen på den bagte pizzabund. Kom kylling, løgringe og pesto derpå og drys evt. med lidt ekstra salt og peber og bag i 12 minutter.
Snit spidskål fint og halvér cherrytomater. Bland grøntsagerne sammen og hæld evt. balsamico over.
Servér pizzaen med salaten on-the-side.
Kommentarer og forslag til opskriften