0
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

hytteost, 4%ægkikærtemelsalt
Pizzabund

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.  

Rør alle ingredienser til bunden sammen. Fordel den på en beklædt bageplade i en cirkel eller et rektangel, og bag i 14 minutter.  

kyllingebrystoliehvidløgspulversaltsort peber
Kylling

Skær kyllingebryst i skiver. Varm olien på panden op, kom kyllingen derpå, og krydr med hvidløgspulver, salt og peber. Steg i 3 minutter, eller indtil de er gennemstegt.

rødløg
Topping

Skær rødløg i skiver.

hvidløgcreme fraiche 18%saltsort peber
Fyld

Hak hvidløg fint og rør sammen med cremefraiche, salt og peber. Smør blandingen på den bagte pizzabund. Kom kylling, løgringe og pesto derpå og drys evt. med lidt ekstra salt og peber og bag i 12 minutter.

spidskålcherry- eller blommetomaterbalsamico
Tilbehør

Snit spidskål fint og halvér cherrytomater. Bland grøntsagerne sammen og hæld evt. balsamico over. 

35 min.
Anretning

Servér pizzaen med salaten on-the-side.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562,5 kcal
Protein:
45,5 g