0

Icebergsalat med cremet blomkål, bacon og granatæblekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter, skær stokken i små tern og damp begge dele 2-3 min. i letsaltet vand til det lige er mørt. Køl af under koldt vand og dryp godt af. Hak løget fint og rør det med cremefraiche, mayonnaise, salt, peber og evt. finthakkede krydderurter. Vend blomkålen i dressingen og lad det trække mens resten laves.

Klip baconen i tynde strimler på tværs af skiverne, rist dem sprøde på panden og dryp af på køkkenrulle. Halver granatæblet og bank kernerne ud med en tung træske. Bræk icebergsalaten i mundrette bidder og bred den ud på et fladt fad. Fordel blomkålen ovenpå og drys med granatæblekerner og bacon. Server salaten som tilbehør til fx fjerkræ, fisk eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?