Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kør blomkålen til mindre stykker i en foodprocessor. Har du ikke en foodprocessor, kan du rive blomkålen på den grove side af et rivejern.
Skær fisken i mundrette stykker, krydr den med salt og kom den i en skål.
Pil hvidløget og skræl ingefæren. Riv begge dele på den fine side af et rivejern, og tilsæt dem til fisken. Hæld også fløden ned til fisken sammen med tomatpuré, garam masala, 1/2 tsk. flydende honning pr. person og 1 tsk. citronsaft pr. person, og bland godt rundt. Gem til senere.
Pil løget og skræl guleroden. Hak begge dele groft.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Kom fiskeblandingen i gryden, og varm den stille og roligt op i ca. 5 min., indtil sovsen har fået en cremet konsistens, og smagen er dyb og rund. Smag til med salt og peber.
Servér det sidste citron og blomkålsrisene med karryretten.
Kundekommentarer ()