0
Just-heat: klassisk ungarsk okse-gullasch med kartoffelmos og broccoli

Just-heat: klassisk ungarsk okse-gullasch med kartoffelmos og broccoli

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ungarsk gullasch
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten med gullasch, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den bliver gennemvarm.

sødmælkmelede kartofler
2 min.
Kartoffelmos:

Sæt STRAKS en gryde med vand over at koge til kartoflerne.

Skræl de melede kartofler, og del dem i små stykker. Skyl dem grundigt, og kog dem møre i det kogende vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Kog mælken op med en generøs klat smør efter devisen: jo mere, jo bedre for smagen. Ønsker du ikke så fed en kartoffelmos, kan du spare på smørret. Pres kartoflerne igennem en kartoffelpresser, eller stamp dem med en kartoffelmoser. Har du ingen af delene, fungerer et almindeligt piskeris også glimrende. Pisk den varme mælk og smørret ind i mosen, og smag til med salt og peber.

broccoli
12 min.
Broccoli:

Del broccoli i buketter. Skær gerne buketterne, så en del af stokken kommer med. Damp dem i lidt vand med tilsat smør og salt i 2-3 min. Vend med sort peber.

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?